Британската туристическа компания IHG Hotels & Resorts обяви, че ще

...
Британската туристическа компания IHG Hotels & Resorts обяви, че ще
Коментари Харесай

Британската Holiday Inn разширява присъствието си в България

Британската туристическа компания IHG Hotels & Resorts разгласи, че ще отвори два нови хотела Holiday Inn в Сърбия през 2024 година и ще пусне марката Holiday Inn Express на българския пазар при започване на 2025 година, като част от продължаващия си блян за напредък в Южна Европа.

IHG работи в партньорство с австрийската компания за недвижими парцели Signa Development за стартирането на хотел със 152 стаи покрай летището на българската столица, заяви английският хотелски оператор в известие до медиите във вторник, представено от seenews.
Holiday Inn Express Sofia Airport ще бъде първият локален обект под тази марка.
IHG към този момент има обекти под името Holiday Inn в София и Пловдив.
Встъпване в Сърбия
В Сърбия хотелският оператор от Обединеното кралство се сплотява с локалната строителна компания SMB Gradnja и си слага за цел през 2024 година да отвори хотел със 108 стаи под името Holiday Inn Express Subotica през 2024 година

Видяхме впечатляващо разширение в Южна Европа през последните години и растежът на нашите марки Holiday Inn показва непрекъснатото доверие на притежателите в нашата мощна марка “, сподели вицепрезидентът на IHG Development Europe.

Към края на 2022 година Holiday Inn и Holiday Inn Express съставляват над 50% от общото имущество на IHG в Европа с 544 съществуващи хотела и още 73 в развой на създаване. IHG има над 6100 хотела по целия свят и над 18 марки в своето портфолио, в това число Crowne Plaza, Indigo и Intercontinental.

През 2021 година IHG откри първия си хотел в столицата на Сърбия Белград, под бутиковата марка Hotel Indigo.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР