Британската телевизионна водеща Хелън Скелтън заяви, че през 2014 г.,

...
Британската телевизионна водеща Хелън Скелтън заяви, че през 2014 г.,
Коментари Харесай

"The Boss" опипа бременна водеща по задника в ефир

Британската телевизионна водеща Хелън Скелтън съобщи, че през 2014 година, по време на Световното състезание по Дартс й се свалял един от участниците Рос Монтгомъри, по прякор The Boss, който интервюирала онлайн на BT Sport, написа The Telegraph.

Монтгомъри й пускал ръце ръцете си непосредствено по време на директното предаване, твърди дамата. Това обаче не е всичко. На видеоклип, който е записан в мрежата, излиза наяве, че когато тя му подава микрофона, мъжът се прибллижава до нея. В този миг той докосваше задните ми елементи, споделя водещата.

The Telegraph отбелязва, че водещата изглеждала раздразнена по време на изявлението. Самата тя съобщи, че по това време е била в ранна бременност. Скелтън изясни, че не се оплакала от Монтгомъри, тъй като се е уплашила.

" Почувствах се доста неловко. По това време бях бременна. Наистина не знаех какво да върша. Това е държание, което малкия екран развива. Никой не желае да бъде спорен ", сподели журналистката.

Самият Монтгомъри отхвърля обвиняванията. Той твърди, че не е опипвал Скелтън, единствено я плеснал по другарски метод. Според The Boss, по време на изявлението в тълпата зад тила му била брачната половинка му, която е видяла, че няма тормоз.

Прeвод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР