Британската суперзвезда Елизабет Хърли открехна завесата около слуховете, нажежили мейдийното

...
Британската суперзвезда Елизабет Хърли открехна завесата около слуховете, нажежили мейдийното
Коментари Харесай

Елизабет Хърли ли е отнела девствеността на Принц Хари?

Британската суперзвезда Елизабет Хърли открехна завесата към слуховете, нажежили мейдийното пространство на Острова през последните дни. Става дума за плъзналата мълва, че тя е " красивата по-възрастна жена, живееща в провинцията ", лишила девствеността на самия принц Хари.

Драмата се разрасна около идните записки на принца " Spare " ( " Резервния " ), които се чака да бъдат оповестени на 10 януари 2023 година Според вътрешни източници от издателството херцогът на Съсекс е разкрил в биографията си по кое време и от кого е изгубил девствеността си. Версията е, че по това време Хари е бил младеж и че въпросната дама е била доста по-възрастна от него.



Снимка: Хари изловен от папараци по време на голо празненство в бурната си младост

Твърди се, че това е била самата Елизабет Хърли. В изявление преди броени часове 57-годишната английска актриса беше запитана дали в действителност тя е дамата, за която Хари говорел. " Не, не бях аз. Не съм отговорна. Ха-ха. Абсолютно не ", дала отговор тя през смях. Според информацията тайнствената съблазнителка имала къща в Глостършър, покрай парцели на кралското семейство, където къща има и самата Хърли, тъй че отрицанието на хубавицата може да не се рпиема за чиста монета.

Източник, непосредствен до кралското семейство, отбелязва пред " Мейл он Сънди ", че автобиографията на принц Хари от 416 страници по никакъв начин няма да се понрави на роднините му. " Кажете го по този начин - тази книга няма да им обезпечи спокойна фамилна Коледа ", прибавя той. 

В последна сметка Чарлз III може да отнеме купите на Хари и Меган, само че това би била много фрапантна постъпка ". Предполага се, че заглавието на мемоарната книга се отнася до Хари, който е " аварийният " след " наследника " принц Уилям, само че съгласно осведомени думата, преведена на други езици, звучала злокобно. В Испания да вземем за пример автобиографията е озаглавена " In The Shadow " ( " В сянката " ), в Швеция - " The Other " ( " Другият " ), а в Дания - " The Reservist " ( " Запасен боец " ).
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР