Певицата Бионсе и съпругът ѝ - рапърът Джей-Зи, прекарват времето

...
Певицата Бионсе и съпругът ѝ - рапърът Джей-Зи, прекарват времето
Коментари Харесай

Бионсе и Джей-Зи си почиват на луксозна яхта

Певицата Бионсе и брачният партньор ѝ - рапърът Джей-Зи, прекарват времето си на страхотна яхта. Певицата показа фотоси от круиза в своя Instagram.

42-годишната Бионсе театралничи в бяла мини рокля и тъмни очила, а на главата си има забрадка. На един от фрагментите е сниман и 54-годишният Джей-Зи.

Бионсе и Джей-Зи са дружно от повече от 20 години и имат три деца: Блу Айви, която се роди през 2012 година, и близнаците Руми и Сър, които са родени през 2017 година През април те отпразнуваха своята 16-ата годишнина от сватбата си. Те съумяха да запазят брака си макар свадите: рапърът призна, че е изневерил на певицата, само че те съумяха да да преодолеят рецесията.

Близките интензивно поддържат Бионсе в нейните инициативи: щерка им Блу Айви по време на турнето на майка си излезе на сцената с нея в ролята на беквокалистка, макар че се сблъска с рецензии поради това, напомня БГНЕС.

А Джей-Зи постоянно приканва да се обръща повече внимание на брачната половинка му: да вземем за пример, на последните награди " Грами " той сподели, не за първи път Бионсе е трябвало да завоюва премията за най-хубав албум (статуетката отиде при Тейлър Суифт).
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР