Британската софтуерна компания Endava разшири дейността си в България с

...
Британската софтуерна компания Endava разшири дейността си в България с
Коментари Харесай

Британската Endava отвори два нови офиса в България

Британската софтуерна компания Endava разшири активността си в България с навлизането в два нови града. След като преди три месеца разгласи проектите си за това, в този момент тя публично отвори офисите си в Пловдив и Русе. IT компанията, която участва в страната от над пет години, продължава да уголемява екипа си и да пораства освен у нас, само че и в Полша.

Отворените позиции в двата нови офиса са към 80, разграничени поравно. Търсените фрагменти са идентични – тестови инженери, Java, Python и Android разработчици.

Двата нови офиса са позиционирани споделените офисни пространства на Regus в Пловдив и The Lounge в „ Бизнес парк Русе “.

За компанията следва и отварянето на офис във Варна.

Endava продължава и разширението на екипа си в София, като в централната локация сега има отворени към 50 нови позиции.
Разширяване в Полша
Освен в България, Endava стартира огромно разширение и на активността си в Полша. Софтуерната компания основава в страната център на Гугъл за високи достижения, посредством който ще обслужва своите европейски клиенти. Центърът ще има за задача да оказва помощ на други компании да изградят своите Гугъл Cloud платформи и да трансферират съществуващи работни процеси към облака.

Компанията показва, че е избрала Полша за местоположението поради „ забележителните “ умения на Гугъл Cloud Platform експертите в страната.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР