Британската рок-легенда сър Род Стюарт заяви, че опитите му да

...
Британската рок-легенда сър Род Стюарт заяви, че опитите му да
Коментари Харесай

Род Стюарт за британското здравеопазване: Все едно си блъскаш главата в стена

Британската рок-легенда сър Род Стюарт съобщи, че опитите му да заплати за наемане на повече апарати за безвъзмезден ядрено-магнитен резонанс са приключили с неуспех, тъй като от националното опазване на здравето отхвърлят офертата му, съобщи БНР.

През февруари Род Стюарт персонално сблъскал се с казуса с бавната процедура за ядрено-магнитен резонанс. Той излязъл от сложната за него обстановка, като заплатил за проучването в преносима лаборатория към болничното заведение " Принцеса Алекзандра " в Харлоу, графство Есекс.

Оттогава музикантът се пробва да наеме сходни лаборатории в цялата страна, само че няма отговор от националното опазване на здравето.

" Все едно си блъскаш главата в тухлена стена ", разяснява артистът пред SkyNews.

Той е уверен, че хората обезверено се нуждаят от повече диагностика посредством ядрено-магнитен резонанс, той е подготвен да заплати за това, само че няма кой да откликне.

Певецът е безапелационен, че нито ще издава нов албум, нито желае да го снимат, нито желае да си прави реклама, а просто да помогне, само че очевидно среща неправилно схващане.

Род Стюарт означи, че до момента в който той може да си разреши да отиде на частно, то това не важи за милиони британци. Музикантът недоумява от обстоятелството, че в някои лечебни заведения има инсталация, само че тя не се употребява.

Накрая рок-легендата съобщи, че изцяло поддържа стачките на лекарите и на медицинските сестри предвид на положението на националното опазване на здравето във Англия.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР