Британската преса откри нова възможна причина за изчезването на Кейт

...
Британската преса откри нова възможна причина за изчезването на Кейт
Коментари Харесай

Най-красивата маркиза: Коя е Роуз Чъмли, за която се говори, че е любовница на Уилям

Британската преса откри нова допустима причина за изгубването на Кейт Мидълтън. Източник, непосредствен до английското кралско семейство, допусна, че принцесата толкоз мъчително претърпява дългата спекулация на брачна половинка си. Това не е първият път, когато Уилям е обвинен в спекулация с мистериозната маркиза от Чъмли. Ако това е правилно, тогава изгубването на принцесата не е изненадващо. Роуз Чъмли е същинска хубавица, даже обичаната на всички Кейт Мидълтън не може да се мери с нея.

Маркизата, за разлика от уелската принцеса, самата е от благородническа кръв. Баба й беше и една от шаферките на сватбата на кралица Елизабет с принц Филип. Преди брака си с граф Роксавидж, седмият маркиз на Чамли, Дейвид Чамли, момичето работи като модел и даже се пробва да построи политическа кариера. Роуз работеше в офиса на един от депутатите Майкъл Гоув.

Но хубавицата смени кариерата си със фамилен живот с английски благородник, който е с 24 години по-възрастен от нея. Те се ожениха през 2009 година Освен това известието за годежа беше направено още когато Роуз беше бременна. Скоро на двойката се родиха близнаци: Александър Хю Джордж и Оливър Тимъти Джордж. След  7 години в фамилията се появи и щерка. Момиченцето беше кръстено Ирис.

Сега фамилията живее в наследственото имение на маркизите на Чъмли в Норфолк. Имението от 18-ти век е единствено на няколко благи от двореца Кенсингтън, където са  уелските престолонаследници.

Сега кореспонденти от цялостен ​​свят се пробват да схванат: коя е Роуз Чамли? Възможно ли е тя да е подла разрушителка, която е внесла разкол в най-здравия кралски брак или е просто жертва на събитията? Трябва да се каже, че слуховете не се появиха от нищото. Уелската двойка е другарка на Чъмли. Освен това, защото живеят толкоз близо един до различен, Уилям постоянно има опция да посети красивата маркиза.

Автор:wday.ru

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР