Британската полиция ще разследва смъртните заплахи, които бяха отправени в

...
Британската полиция ще разследва смъртните заплахи, които бяха отправени в
Коментари Харесай

Разследват смъртни заплахи срещу Лорис Кариус

Британската полиция ще проверява смъртните закани, които бяха отправени в обществените мрежи против вратаря на „ Ливърпул “ Лорис Кариус след финала на Шампионската лига.

Стражът беше застрашен, откакто позволи два обикновени гола, което оказа помощ на „ Реал “ (Мадрид) да победи с 3:1 и да завоюва трофея. Часове след мача в няколко поста бяха отправени смъртни закани към германеца и неговото семейство.

" Приемаме постове от подобен темперамент в обществените мрежи извънредно съществено. Те ще бъдат разследвани като закононарушения. Полицията припомня на потребителите в обществените мрежи, че ще бъдат разследвани всички закононарушения, в това число злонамерени връзки и отправяне на закани ", оповестиха от полицията пред английските медии.

Самият Кариус се извини и пое виновността за изгубения край.

" До момента към момента не мога да дремя... сцените към момента са в главата ми още веднъж и още веднъж. Изключително скърбя за моите съотборници, за почитателите ни и за всички...  Знам, че с тези две неточности оплесках всичко и ви разочаровах ", написа немският вратар в профила си в Туитър.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР