Британската полиция съобщи, че е започнала разследване на редица твърдения

...
Британската полиция съобщи, че е започнала разследване на редица твърдения
Коментари Харесай

Британската полиция започна разследване за сексуалните посегателства на Ръсел Бранд

Британската полиция заяви, че е почнала следствие на редица изказвания за полови похищения след медийните известия, съгласно които няколко дами упрекват артиста и комедиант Ръсел Бранд в поредност от полови закононарушения, съобщи Ройтерс.

48-годишният Бранд отхвърля обвиняванията, отправени му от четири дами в документален филм на телевизионния Канал 4 и вестниците " Таймс " и " Сънди таймс ". 

UK police open sexual offenses investigation after allegations about Russell Brand
— KTVE - KARD (@MyArkLaMiss)
В изказване на лондонската полицията се показва, че след направените от въпросните медии разкрития при тях са постъпили сигнали за редица полови закононарушения, осъществени освен в столицата, само че и в страната, които също ще бъдат разследвани. 

Ръсел Бранд се прочу като стендъп комедиант във Англия при започване на века, след което стана водещ в малкия екран и радиото, като се възползва от репутацията си на абсурден човек, податлив към рисковани смешки.

По-късно той се ориентира към Холивуд и взе участие във филми като " Прелъстен и зарязан " през 2008 година и римейка на " Артър " през 2011 г. 

Russell Brand is under criminal investigation in the UK after cops say a handful of women came forward to publicly claim he sexually abused them years ago.

All we know:
— TMZ (@TMZ)
През 2010-2012 година Бранд беше женен за американската поп звезда Кейти Пери=

Напоследък Ръсел Бранд се изявява като  политически коментатор и инфлуенсър, като разгласява видеоклипове в Ютюб на тематики като персоналната независимост и пандемията от COVID-19. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР