Британската полиция обяви „сериозен инцидент” късно във вторник, като съобщи,

...
Британската полиция обяви „сериозен инцидент” късно във вторник, като съобщи,
Коментари Харесай

Нов сериозен инцидент до Солсбъри, двама в критично състояние

Британската полиция разгласи „ сериозен инцидент” късно във вторник, като заяви, че мъж и жена са в сериозно положение и може да са били изложени на незнайно вещество покрай южния британски град Солсбъри.

Бивш съветски шпионин е в сериозно положение след допир с незнайно вещество

Защо Сергей и Юлия Скрипал не умряха

Какво е „ Новичок “ – отровата против Скрипал и щерка му

Двамата са били открити в безсъзнание в град Еймсбъри на 11 км северно от Солсбъри, където стана случая с отравянето на съветското семейство Скрипалови.

Съобщението е на полицията в Уилтшир. По нейни данни вечерта на 30 юни мъж и жена на 40-годишна възраст са били открити в безсъзнание в дома им. Те са откарани в болничното заведение в Солсбъри.

Местата, които двамата са посещавали, преди да се разболеят, ще бъдат отцепени в Еймсбъри и Солсбъри като предохранителна мярка.

Първоначално се е считало, че мъжът и дамата евентуално са употребявали крек кокаин или хероин от партида нечисти опиати, показаха от полицията, добавяйки, че не престават тестването.

От британската организация за публично здраве показаха, че предвид на броя на засегнатите все още не се считат, че съществува забележителен риск за обществеността. Но това ще бъде непрестанно оценено, когато се получава спомагателна информация.

Wiltshire: 'unknown substance' leaves pair critically ill in Salisbury hospital https://t.co/qN8z3vYZui
— The Guardian (@guardian) July 4, 2018

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР