Британската опозиционна Лейбъристка партия няма да допусне наследникът на премиерката

...
Британската опозиционна Лейбъристка партия няма да допусне наследникът на премиерката
Коментари Харесай

Лейбъристите обещават да не допуснат Брекзит без споразумение

Британската опозиционна Лейбъристка партия няма да допусне наследникът на премиерката Тереза Мей да води страната към " пагубен Брекзит " без съглашение, съобщи през днешния ден представителят й, представен от Ройтерс.

" Борис Джонсън и редица други кандидати за водачество на ръководещата Консервативна партия не крият, че са подготвени за овакантяване на Европейския съюз без съглашение. Съвсем ясно е, че това ще бъде съсипващо за английската стопанска система, и даже самото държавно управление стига до същия извод ", сподели представителят на лейбъристите.

Лейбъристите ще се опитат да употребяват процедурно гласоподаване в Камарата на общините през днешния ден, с цел да се опитат да изземат контрола върху дневния ред на Народното събрание на 26 юни, което да даде опция на депутатите да внесат за гласоподаване законопроект, който да попречи на бъдещия министър председател да прекъсне сесията на Народното събрание, с цел да го заобиколи и да реализира Брекзит без съглашение, отбелязва Ройтерс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР