Британската музикална звезда Ед Шийрън ще има концерт на стадион

...
Британската музикална звезда Ед Шийрън ще има концерт на стадион
Коментари Харесай

Ед Шийрън с първи концерт в България

Британската музикална звезда Ед Шийрън ще има концерт на стадион " Васил Левски " в София на 31 август 2024 година Това се чака да бъде едно от най-големите музикални събития у нас през идната година. Концертът ще е част от представянето на турнето " + - = ÷ x " Mathematics Tour в Азия и Източна Европа през 2024 година

Билетите влизат в публична продажба в 10 ч. на 26 октомври (четвъртък) на www.ticketstation.bg. Това е и единственият оторизиран уебсайт за продажба на билети за концерта на Ед Шийрън за България. Заради упования огромен интерес към пропуските уредниците от предлагат всички почитатели да вкарат данните си авансово на адрес edsheeran.ticketstation.bg.

Носителят на четири награди " Грами " ще промотира двата си албума, които издаде през 2023 година: " - " (Substract) и Autumn Variations. Разбира се, той ще извърши и най-големите си шлагери: The A Team, Give Me Love, Sing, Perfect, Thinking Out Loud, Photograph, Bad Habits и други

Специален посетител на турнето ще е различен млад английски музикант - поп изпълнителят Калъм Скот, който също ще пее за пръв път пред българска аудитория.

Европейските концерти са продължение на миналогодишната му аудиенция на континента. Новините идват директно след супер сполучливото му турне в Съединени американски щати, където Ед сложи голям брой върхове по посещаемост. На стадион MetLife в Ню Джърси актьорът сложи връх по най-голяма посещаемост на концерт в Съединени американски щати за един ден в историята!
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР