Британската музикална икона Стинг пристига у нас утре за грандиозен

...
Британската музикална икона Стинг пристига у нас утре за грандиозен
Коментари Харесай

Един ден ни дели от пристигането на Стинг у нас

Британската музикална икона Стинг идва у нас на следващия ден за величествен концерт. Шоуто е планувано за 16 септември в зала Арена Армеец.

София е една от спирките в суперуспешното турне на Стинг, с което именитият музикант промотира последния си 12-ти солов албум. Той излезе през ноемри предходната година и носи странното име " 57th & 9th ". Това е адресът на звукозаписното студио на музиканта и кръстовището, което Стинг пресича всеки ден.

В албума си Стинг посвещава редица песни на бежанците, проблемите с климата, а също и на музиканта Принс. Мрачната балада, наречена " 50000 ", Стинг написа, въодушевен от гибелта на Принс. " Това е ария за това, по какъв начин всички ние сме шокирани, когато една от нашите културни икони си отиде: Принс, Дейвид Бауи, Глен Фрей, Леми. Те са нашите богове, в прочут смисъл ", споделя Стинг. Освен песни от последния си албум, именитият музикант ще извърши и редица от няй-популярните си части.

Грандиозното турне започва при започване на тази година, като билетите бяха разграбени незабавно. Отзивите за шоуто са повече от позитивни. „ Сърцевината на това, което Стинг прави, е върховен гений за писане на текстове, леещи се мелодии, дръзки ритми и изпълнени със смисъл текстове, предадени от музикален занаятчия, чието същинско достижение са осъществявания на допустимо най-високо равнище. Това шоу заслужава почетен орден! “, написа The Telegraph. „ Стинг не е просто реализатор, който прави шоу. Той е актьор, който излиза, с цел да твори изкуство на сцената. “, написа Alto Voltaje, Пуерто Рико.

Специален посетител на турнето на Стинг е неговият наследник Джо Съмнър. През последните пет години Джо гради сполучлива солова кариера, дружно с изявите си като водач на рок бандата Fiction Plane. Джо Съмнър ще се качи на сцената към 20:00 ч., а Стинг към 21:00 ч. Входовете на Арена Армеец в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:30 ч. 

Все още може да имате шанс да намерите билет на Tiketpro и Eventim. Деца до 10 години в това число влизат гратис, само че без право на седящо място.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР