Британската любимка - принцеса Даяна, често е описвана като много

...
Британската любимка - принцеса Даяна, често е описвана като много
Коментари Харесай

Коварна болест измъчвала принцеса Даяна СНИМКИ

Британската фаворитка - принцеса Даяна, постоянно е описвана като доста срамежлива жена. Всички към нея забелязвали какъв брой елементарно се изчервява при публичните й изяви. Това обаче се дължало освен на естествената й невзискателност, само че и на подла болест, която я мъчела още от ранните й години. Това издадоха близки до починалата принцеса.

„ Розовите бузи на лейди Ди бяха породени от хронично възпалително положение на кожата. Първата брачна половинка на престолонаследника на Англия страдаше от доста подла болест “, допълват те.



Принцесата на народа се пробвала да се пребори с този й проблем по много забавен метод. „ Тя си уреждаше по този начин наречените „ дни на глезенето на Даяна “. Това е нейното обичано време, което тя посвещава единствено на себе си: правеше си масаж с ароматерапевтични масла, извършваше всевъзможни процедури за грижа за кожата й. Даяна беше уверена, че измиването на лицето 60 й пъти дневно може да направи кожата й здрава и да се отърве от подлата болест “, издават околните на починалата принцеса Даяна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР