Британската компания Jaguar Land Rover обяви, че ще намали производството

...
Британската компания Jaguar Land Rover обяви, че ще намали производството
Коментари Харесай

Jaguar Land Rover ще спира работа в отделни дни

Британската компания Jaguar Land Rover разгласи, че ще понижи производството и даже ще стопира работата на два от главните си фабрики в Англия през околните няколко седмици, като това е част от тактиката за понижаване на разноските в отговор на спадащото търсене.
През последните 3 месеца на 2019 година компанията регистрира спад на продажбите с 2,3%, като това се дължи на пониженото търсене на дизелови коли в Европа, както и на стопански проблеми в Китай, който си остава най-големият пазар в света.
За да понижи разноските, Jaguar Land Rover планува стопира изцяло произвеждане в избрани дни в завода си в Кастъл Бромич, а също по този начин и в най-голямото си дружество във Англия - това в Солихол. Мерките ще продължат най-малко до края на март.
" Външната среда остава предизвикателство за нашата промишленост и компанията подхваща решителни дейности за реализиране на нужната оперативна успеваемост, с цел да резервира дълготрайния триумф ", се споделя в известието на компанията.
От Jaguar Land Rover прецизираха, че този ход не е обвързван с ковид, който към този момент се популяризира отвън Китай. Болестта подтикна Fiat Chrysler Automobiles да предизвести още предишния четвъртък, че може да спре работа в един от европейските си фабрики в границите на две до четири седмици, в случай че китайските снабдители не съумеят да се върнат на работа.
Британската компания създава моделите Jaguar F-Type, XE, XF и XJ в Кастъл Бромич, до момента в който в завода в Солихъл се сглобяват Jaguar F-Pace, Land Rover Discovery и Range Rover.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР