Британската група Колдплей (Coldplay) не възнамерява да прави турне в

...
Британската група Колдплей (Coldplay) не възнамерява да прави турне в
Коментари Харесай

Coldplay спират с турнетата, докато не станат природосъобразни

Британската група " Колдплей " (Coldplay) не има намерение да прави турне в поддръжка на новия си албум Everyday Life поради рисковия, че концертите им ще имат отрицателно въздействие върху околната среда, написа Би Би Си.

В изявление с английската медия фронтменът на групата Крис Мартин изяснява, че сътрудниците му в групата желаят бъдещите им турнета да имат " позитивно въздействие ".

В момента Coldplay са в столицата на Йордан - Аман и през днешния ден вършат премиера на новия си дългосвирещ запис с два концерта, ичлъчвани онлайн в YouTube - единия по изгрев, а другия по залез слънце.



Последното международно турне на английската група бе A Head Full of Dreams през 2016 и 2017, когато те направиха 122 концерта на четири континента.

" Следващото ни турне ще е най-хубавата версия на сходно турне, само че от природосъобразна позиция. Ще сме доста разочаровани, в случай че не бъде въглеродно неутрално ", добавя още вокалистът.

Избора на Йордания като хазаин на премиерата им Мартин изяснява по този начин: " Искахме да изберем някъде по средата на света, където нормално не свирим. "

По думите му новият албум отразява световната вероятност на групата. " Ако си имал привилегията да пътуваш по света, знаеш, че всички сме от едно и също място ", споделя още вокалистът и добавя: " По доста гальовен английски метод, този запис демонстрира по какъв начин ние споделяме, че не се усещаме по-различни от който и да е човек на земята. "

Следващият концерт на " Колдплей " следва на 25 ноември в Националния исторически музей в Лондон, а всички средства от него ще бъдат дарени на благотворителни дела, свързани с околната среда.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР