Британската екстрасенска, която гледа на аспержи, направи прогнози за 2021

...
Британската екстрасенска, която гледа на аспержи, направи прогнози за 2021
Коментари Харесай

Екстрасенска, която гледа на аспержи, направи прогнози за 2021 г.

Британската екстрасенска, която гледа на аспержи, направи прогнози за 2021 година и твърди, че вижда " завръщане към естественото ", заяви в. " Мирър ".

Джемайма Пекингтън предсказва, че пандемията ще завърши до юни, а в следствие от нея хората ще станат по-добри и по-толерантни. Пътешествията обаче няма да се възобновят незабавно и ще станат по-скоро изключение, в сравнение с годишни.

Екстремните метеорологични прояви ще продължат, като тропическите стихии ще станат по-чести.

Що се отнася до английското кралско семейство, Джемайма Пекингтън предвижда минимум два развода. Според нея Хари ще се върне във Англия самичък през март, тъй като сегашните условия на съглашението с кралското семейство няма да бъдат възобновени.

Хората към този момент няма да се интересуват толкоз от звезди и спортисти, а ще насочат вниманието с към " същинските герои ".

В политиката Джемайма Пекингтън планува, че няма да има втори референдум за Шотландия.

Джемайма Пекингтън е единствената екстрасенска в света, която гледа на аспержи. Тя е известна с това, че предсказа Брекзит, само че предходната година предвижда победа на Доналд Тръмп на изборите. Познавала е за раздели на звезди, както и за наводнението във Англия през 2018 година поради бурята Елинор.

В същото време е правила мъгляви прогнози, като " ще има кавги със политици ", " земетресенията ще продължат " или " в международните стопански системи ще има възходи и спадове ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР