Британската актриса Вики Мишел стана известна с ролята на сервитьорката

...
Британската актриса Вики Мишел стана известна с ролята на сервитьорката
Коментари Харесай

Вики Мишел от Ало, ало на 72 г., ето как изглежда днес

Британската актриса Вики Мишел стана известна с ролята на сервитьорката Ивет Карт-Бланш в комедийния сериал " Ало ало ". Критикуваната поредицата поради осмиването на Втората международна война, се снима 10 години и има 9 сезона, като ни среща с доста забавни герои. Сред тях е и Вики, която зарадва почитателите с външния си тип и въпреки през днешния ден да е на 72 години, чаровницата съвсем не се е трансформирала, написа Труд.

След фотосите на „ Ало, ало “, Вики се появява в над 30 кино лентата и сериала и продължава да играе и през днешния ден. Актрисата се гордее с външния си тип, постоянно акцентира, че в никакъв случай не се е подлагала на козметични процедури и е решена да остарее почтено.

" Никога не съм си правила нищо на лицето, без пластични интервенции, без ботокс. Слава Богу за гените ми. Аз съм актриса, лицето ми би трябвало да се движи. Хората наподобяват ужасно, когато вършат тези процедури, само че по-късно лицата им се гипсират и най-после всички наподобяват идентични. Майка ми ми сподели в никакъв случай да не излизам от къщи без червило и се придържам към това до ден сегашен “, сподели неотдавна актрисата в изявление за The Sun.



Вики Мишел е омъжена за оператора Греъм Фаулър  и имат 33-годишна щерка Луиз. „ С мъжа ми съм от 40 години. Ключът към нашата връзка е, че се разбираме. И че сме другари. Ако желая да се отдуша и да викам, той просто ще изчака да мине. Това е взаимно съгласие и то е най-важното. Много съм щастлива ", приключва именитата актриса.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР