Британската актриса Сиена Милър е в очакване на второто си

...
Британската актриса Сиена Милър е в очакване на второто си
Коментари Харесай

Сиена Милър е бременна с второто си дете

Британската актриса Сиена Милър е в очакване на второто си дете, стана ясно от фотоси, които бдителни папараци й направиха по време на почивката й в Ибиса. Фотосите, на които ясно си проличава наедрялото й коремче, са снимани, до момента в който русокоската, облечена в кафеникав бански от две елементи, беше на плажа с приятелки.

Това е втората лятна отмора на актрисата, която преди този момент прекара няколко дни в Сен Тропе дружно с половинката си, 26-годишния Оли Грийн. Засега нито Милър, нито някой човек от екипа й са коментирали новината за втората й бременност.

Преди време актрисата описа в изявление за английското издание на " Elle ", че когато една жена е към 40-те стартира да си задава въпроси дали би трябвало да има още деца, дали желае, дали не е закъсняла и това й предизвиква съществено напрежение.

" Малко преди да навърших 40, си замразих няколко яйцеклетки, тъй като мислих, че доста желая да имам деца. След това обаче взех решение, че, в случай че би трябвало да бъда още веднъж майка, то ще се случи. Така изчезна и целият този екзистенциален стрес ", изяснява актрисата.

 

 

Сиена към този момент има едно дете, 10-годишната Марлоу, която е плод на любовта й с някогашния й мъж Том Стъридж. По думите й, щерка й има доста черти от характера й и е като нейно огледало.

" Когато отглеждаш дете, в което виждаш отражение на самия теб, това за мен е най-любящата, само че и по едно и също време с това, най-напрегнатата връзка, която имам. Тя ме познава и аз я познавам. Харесва ми, че е доста упорита, каквато съм и аз. Да, тя е различен човек, само че с доста мои черти ", изяснява Сиена.

Припомняме, че най-известната връзка на британката, е тази с сътрудника й Джъд Лоу. Двамата обаче се разделиха, откакто стана ясно, че той й е изневерявал с бавачката на децата му.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР