Британската актриса Мариса Абела ще се превъплъти в образа на

...
Британската актриса Мариса Абела ще се превъплъти в образа на
Коментари Харесай

Актрисата Мариса Абела ще играе Ейми Уайнхаус в биографичен филм за певицата

Британската актриса Мариса Абела ще се превъплъти в облика на Ейми Уайнхаус в биографичен филм за починалата певица, чиито фотоси стартират в понеделник в Лондон, заяви Ройтерс.

Продукцията " Back to Black " на британката Саманта Тейлър-Джонсън е отдадена на " енергичните години от живота в Лондон и бързия път към славата " на Ейми Уайнхаус, оповестиха от продуцентска компания Studiocanal.

Носителката на шест награди " Грами " Уайнхаус умря от алкохолно отравяне в дома си в Северен лондон на 23 юли 2011 година Певицата, която се бореше със зависимостта си от алкохол и опиати през по-голямата част от кариерата си, беше на 27 години.

Изгряващата звезда Мариса Абела, която е на 26 години, е известна с присъединяване си в телевизионната драма " Industry ". " Като режисьор не мога да желая повече. Чувствам се разчувствана и смирена от опцията да показва във филм красиво неповторимата и трагична история на Ейми под съпровода на нейната музика - най-значимата част от наследството й ", сподели изказване Тейлър-Джонсън.

Тейлър-Джонсън е режисьор на първия филм от поредицата " Петдесет нюанса сиво ", акомодация по едноименната трилогия, на драмата " Милион дребни части ", както и на епизоди от телевизионни сериали.

Уайнхаус е считана за една от най-талантливите изпълнителки от поколението си и преждевременната й гибел шокира света на музиката. За живота и творчеството й са основани няколко документални кино лентата. През 2021 година, за десетата годишнина от гибелта й, Би Би Си излъчи най-новият от тях, в който майка й споделя историята й.

През 2015 година документалната продукция " Ейми " донесе премия " Оскар " на режисьора Асиф Кападия, въпреки тогава бащата на певицата Мич Уайнхаус да се дистанцира от името на фамилията от кино лентата и го дефинира като подвеждащ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР