Британската актриса Емили Блънт се извини, след като интервю, в

...
Британската актриса Емили Блънт се извини, след като интервю, в
Коментари Харесай

Известна актриса нарече сервитьорка огромна, публиката я критикува жестоко

Британската актриса Емили Блънт се извини, откакто изявление, в което неласкаво разяснява тежестта на сервитьорка, изплува в обществените мрежи.

В клип от токшоуто на британеца Джонатан Рос от 2012 година, Блънт разказва сервитьорка от Америка като " голяма ".

Видеото, което гръмна онлайн тази седмица бе споделено от хиляди, докарвайки куп отрицателни мнения на гърба на британката. Мнозина упрекнаха актрисата в дискриминация на основа тегло.

Звездата от " Опенхаймер “ разяснява абсурда и показа, че е " ужасена “, че е споделила " нещо толкоз безчувствено “ и " нараняващо “.

По време на изявлението актрисата си спомня по какъв начин е снимала кино лентата Looper в Съединените щати и разказва в детайли срещата си с момичето в локален ресторант.

Посещавайки клон на веригата заведения за хранене Chili`s, водещият на шоуто Джонатан Рос споделя: " Ако отидете в Chili`s, ще разберете за какво толкоз доста от американските другари са големи. "

Британката дава отговор: " Ами момичето, което ме обслужваше, беше голямо. Мисля, че й се полагаха безвъзмездни ястия в Chili`s “. " Няма неприятно в това “, дава отговор Рос.

Блънт, позната от The Devil Wears Prada и A Quiet Place, направи изказване в петък, в което се извини за думите си.

" Няма по какъв начин да не разясня непосредствено обстановката, защото челюстта ми падна, до момента в който гледах клипа от преди 12 години “, сподели тя в изказване за списание People. " Ужасена съм, че бих споделила нещо толкоз безчувствено, обидно и несвързано с историята, която съм се опитвала да опиша в шоуто. “

Тя прибавя: " Винаги съм се считала за човек, който не би посмял да разстрои някого, тъй че нещото, предиздвикало ме да изрека сходни думи в оня миг, е неузнаваемо за мен и за всичко, зад което заставам ".

" И въпреки всичко се случи и аз го споделих, и толкоз скърбя за породената болежка. Определено бях задоволително огромна, с цел да не се изричам по този метод “, съжалява Блънт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР