Британската актриса Джейн Сиймор от десетилетия е смятана за една

...
Британската актриса Джейн Сиймор от десетилетия е смятана за една
Коментари Харесай

Разкриха най-тъжната тайна на д-р Куин Лечителката, която съсипа живота й

Британската актриса Джейн Сиймор от десетилетия е считана за една от най-красивите дами в света на шоубизнеса и нищо не е по-различно през днешния ден, когато е на 69 години.

Джейн има богат актьорски опит зад тила си, а кариерата й сигурно е белязана от ролята на доктор в сериала „ Д-р Куин, Лечителката “.

В допълнение към актьорските достижения и купата за хубост, животът на актрисата е белязан от няколко провалени брака, за които тя приказва в скорошно изявление за списание People и разкри, че и четиримата й съпрузи са я оставяли поради други дами.

„ Никога не съм била основател за преустановяване на браковете ни, те просто си откриха други хора “, споделя Джейн.

В първия си брак от 1971 до 1973 година тя е с Майкъл Атънбъро, след което през 1977 година се дами за Джефри Панер, с който прекарва единствено една година. Следващият й брачен партньор е Дейвид Флин от 1981 до 1992 година, а четвъртият и финален Джеймс Кийч, за който е омъжена от 1993 до 2015 година

Джейн има връзка с Дейвид Грийн през днешния ден, само че сподели пред Daily Mail през 2018 година, че не възнамеряват женитба, тъй като нещата посред им са идеални тъкмо такива, каквито са, от 2014 година, когато започнаха връзката си.

Тя разказва разводите си като мъчителни и депресиращи, само че има вяра, че е станала по-добър човек с помощта на тези прекарвания.

Признава, че най-големият й урок е, че се е научила по кое време някои неща би трябвало да бъдат пуснати и все пак се е погрижила да поддържа естествена връзка с някогашните си, изключително в името на децата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР