Британецът Тайсън Фюри защити титлата си в тежка категория на

...
Британецът Тайсън Фюри защити титлата си в тежка категория на
Коментари Харесай

Фюри защити титлата си срещу Уайлдър |

Британецът Тайсън Фюри отбрани купата си в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC).

33-годишният Фюри нокаутира Дионтей Уайлдър (САЩ) в предпоследния 11-и рунд на дуела в Лас Вегас и остана непобеден в 32 мача на професионалния кръг - 31 победи (22 с нокаут) и 1 тъждество.

Англичанинът още веднъж се оправи с Уайлдър, както и в предходния мач от трилогията сред двамата на 22 февруари предходната година, когато Фюри отново нокаутира противника, само че в седмия рунд тогава.

Островитянинът стартира мощно мача и към края на третия рунд смъкна противника на пода и единствено гонга избави съперника от ранен нокаут.
Уайлдър отвърна в четвъртия рунд и на два пъти прати Фюри в нокдаун, само че това беше един от дребното проблясъци на американеца в срещата.

След сериозния миг Фюри бързо още веднъж пое контрола върху срещата. В десетия рунд той отново прати Уайлдър в нокаут, а в идващия рунд довърши разтърсения си противник след серия от ъперкът, ляво и дясно кроше.

Американецът позволи втора загуба в 45 мача като експерт, като има и едно тъждество в първия мач от трилогията против Фюри на 1 декември 2018 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР