Британецът не се е бил на ринга от ноември 2015

...
Британецът не се е бил на ринга от ноември 2015
Коментари Харесай

Машината Тайсън Фюри Размаза Арогантния Антъни Джошуа С Тези Думи! Нарече Го Директно

Британецът не се е бил на кръга от ноември 2015 година, когато изненадващо лиши международната купа от Владимир Кличко. Наказание за допинг, персонални проблеми и обществени кавги държат оттогава Фюри надалеч от бокса. Което не му пречи да желае пердах с Антъни Джошуа и да се кани това да е мачът на мачовете.

Двамата още не са победени на профиринга, като Фюри е с 25 триумфа от 25 срещи, а Джошуа - с 20 от 20.

" Антъни ми припомня Джордж Форман от началото на 70-те години - сподели Тайсън, който разяснява всеки пердах и изявление на асовете в тежката категория. - Тогава той е считан за несломим, само че среща Мохамед Али в Заир през 1974 година и знаем по какъв начин приключва това.

Подобно на мен, Али е бил с лишен лиценз, задето отхвърля да иде в армията, има проблеми с управляващите и боксовите шефове. Сега обстановката е същата - като Али - Форман. Никой не има вяра, че остарелият първенец ще се върне и ще си вземе купата, както не са вярвали и на Мохамед Али. "

В упоменатия исторически мач, именуван Битката в джунглата, Али побеждава Форман.

Разбира се, Фюри е доста надалеч от мач с Джошуа, който първоначално ще се бие в Америка с Деонте Уайлдър през лятото на 2018 година, с цел да сплоти купите в другите версии.

А и не се знае по кое време ще получи своя лиценз някогашният първенец, тъй като към този момент това е спънка въобще да се качи на кръга.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР