Британецът Дилиън Уайт (вече 27-1, 18 KO) записа своята победа

...
Британецът Дилиън Уайт (вече 27-1, 18 KO) записа своята победа
Коментари Харесай

Дилиън Уайт се справи с Мариуш Вах

Британецът Дилиън Уайт (вече 27-1, 18 KO) записа своята победа №27 на професионалния кръг. Костотрошача се оправи с 39-годишния полски деец Мариуш Вах (вече 35-6, 19 KO) на огромната боксова церемония пред 15 000 фенове на “Дирия Арена” в Дирия (Саудитска Арабия).
 Дилиън Уайт се оправи с Мариуш Вах @@@
Двубоят в тежка категория стартира много умерено. Двамата боксьори не бързаха да поемат самодейността, а се опитваха да разучат умерено играта на противника. Мариуш Вах въпреки всичко бе малко по-активен в първия рунд.
 Дилиън Уайт се оправи с Мариуш Вах @@@
И във втория рунд Дилиън Уайт не бързаше да нападна и в подготвително движение пускаше по няколко удара, след което изчакваше офанзивите на Мариуш Вах. Към края на втората част Уайт вкара няколко положителни удара в главата на Вах, само че полякът отвърна с прецизен десен прав в главата на британеца.

Дилиън се задейства при започване на 3-ия рунд и стартира да постанова Вах с тежки удари в тялото. Полякът опита офанзива и това задейства Дилиън Уайт, който отвърна със серия от мощни удари в главата и тялото на противника си.

Двамата боксьори продължиха с размяната на удари и в 4-ия рунд.
 Дилиън Уайт се оправи с Мариуш Вах @@@
Дилиън Уайт се засилва в 5-ата част, само че Вах се защитаваше чудесно. И двамата си размениха по няколко тежки удара, а полякът завоюва втори рунд.

Британецът съумя да вкара няколко чисти удара в лицето на Вах. Битката стана позиционна и двамата боксьори не разчитаха на играта с крайници. Дилиън Уайт пласира няколко тежки удара в тялото на поляка и това му донесе триумфа в 6-ия рунд.

Дилиън Уайт подвигна оборотите и стартира да постанова съществено полския деец, който се опитваше да се брани. В края на 7-ата част Уайт вкара няколко тежки серии, а Вах отвърна с откъслечни удари.
 Дилиън Уайт се оправи с Мариуш Вах @@@

Британецът подвигна оборотите и предприе серия от офанзиви при започване на 8-ия рунд. Вах се защитаваше добре, само че Уайт продължи да го засипва с удари в тялото.

Мариуш Вах реши да рискува и да нападна, откакто видя, че губи срещата. Дилиън Уайт се защитаваше добре и при всяка опция контраатакуваше. Тъмнокожият боксьор вкара много удари на противника си. Вах не се съобщи и продължи да търси непосредствен пердах и замяна на удари. В края на 9-ия рунд полякът съумя да направи добре серия от удари и натика Уайт във въжетата.
 Дилиън Уайт се оправи с Мариуш Вах @@@

В последния 10-и рунд и двамата боксьори взеха решение да рискуват и нападат. Вах бе по-активен, само че Уайт се защитаваше чудесно и при всяка опция атакуваше.

 Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР