Британецът Дейвид Морган спечели второто издание на Kaufland София полумаратон,

...
Британецът Дейвид Морган спечели второто издание на Kaufland София полумаратон,
Коментари Харесай

Британец спечели второто издание на Kaufland София полумаратон

Британецът Дейвид Морган завоюва второто издание на " Kaufland София полумаратон ", което се организира в неделната заран по централните столични улици. Морган мина дистанцията от 21,1 километра за 1 час, 15 минути и 15 секудни. Втори приключи Методи Георгиев на 2:56 минути зад спечелилия, а трети с закъснение от 6:56 минути е Никола Овчарски. При дамите успеха взе германката Джина Пуршке, която финишира за 1 час, 33 минути и 5 секунди. На второ място остана британката Ела Джефърс на 5 минути и 7 секунди закъснение, до момента в който трето място зае испанката Джесика Муньос на 7:56 от победителката.

На дистанцията от 10 километра успеха взе Иван Андреев с резултат от 37:55 минути. Втори е французинът Самюел Папо, който бе по-бавен с 44 секунди, а трети е Даниел Дилков на 3:06 минути от спечелилия. В същата дисциплинираност, само че при дамите, триумфът е за британката Люси Йечалик с време от тъкмо 49 минути. Втора на 29 секунди зад нея е французойката Мириам Кастанед, а трета на 5 секунди от второто място е Таня Петкова.

В най-късата дисциплинираност на 5 километра успехите взеха български състезатели. Максим Христов измина дистанцията за 19:08 минути, като остави на 8 секунди зад себе си Симеон Велков и на 31 секунди Явор Димитров. При дамите първа е Марина Николова с 22:34 минути, пред Екатерина Можейко с 24:11 минути и Десислава Стоянова с 26:25 минути.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР