Брит Бенет е родена в Калифорния. Завършила е университета в

...
Брит Бенет е родена в Калифорния. Завършила е университета в
Коментари Харесай

Майките от Брит Бенет – история за неразумна любов

Брит Бенет е родена в Калифорния. Завършила е университета в Станфорд. Има магистърска степен по художествено писане от университета в Мичиган. Носител е на няколко награди за литература. „ Майките “ е дебютният й разказ.
За книгата
Всичко стартира с една загадка...
Надя e седемнайсетгодишна хубавица, която скърби поради скорошното самоубийство на майка си. За да не помни тъгата си, тя стартира да излиза със сина на локалния свещеник. Люк е на 21 години, някогашна футболна звезда, който след тежка контузия стартира работа като сервитьор. Те са млади и връзката им не е сериозна, само че последвалата бременност и нейното преустановяване имат последици, които ще надвишават годините им. Надя намира разтуха в другарството си с Обри, която също е изгубила майка си, само че по напълно друг метод. И двете пазят тайните си с вярата да се скрият от тях.
Скоро Надя, Люк и Обри порастват, само че не престават да живеят в сянката на решенията, които са взели през това съдбовно лято. След време попадат в любовен триъгълник. Тримата би трябвало да внимават, с цел да избягат от съкрушителния въпрос: Ами в случай че бяхме постъпили друго?
Зашеметяващият дебютен разказ „ Майките “ е изненадваща история за неразумна обич, за огромна загадка в дребна общественост и за предишното, което непроменяемо ни преследва.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР