Брилянтни високопоставени източници на АФЕРА от спец. службите ни информираха,

...
Брилянтни високопоставени източници на АФЕРА от спец. службите ни информираха,
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! НЕ СЛУЖБИТЕ, А ПРОСТОТО КИРО ЕДНОЛИЧНО ГОНИ РУСКИ ДИПЛОМАТИ! ТРИ МЕСЕЦА СЛУЖБИ И ДЪРЖАВА ПРАВЯТ ОПИТИ ДА СПРАТ ЛУДОСТТА МУ: „ВСЕКИ РУСНАК НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ШПИОНИН“! РЕШЕНИЕТО МУ Е НЕЗАКОННО, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА МИНЕ ПРЕЗ ЗАСЕКРЕТЕНО

Брилянтни високопоставени източници на АФЕРА от познавач. службите ни осведомиха, че ДАНС и всички служби на България НЯМАТ ВИНА за изгонването на „ 70-те “ съветски дипломати, изпъждане оповестено нощес еднолично от премиера в оставка Простото Киро.

Отвратително е решението на Простото Киро и компанията му да се оправдава с решение на специфичните служби, довериха за АФЕРА брилянтните ни високопаставени познавач. източници.

И ни описаха цялата последователност на лудостта на Простото Киро, разиграна на тематика „ съветски дипломати “ от последните три месеца.

Още след абсурда с кораба „ Царевна “ в Мариупол, министър председателят Простото Киро, турен на власт от Херо Мустафа с общителното подпомагане и бащиния на Румен Радев, е почнал истерично да притиска ДАНС непременно да изгонят ВСИЧКИ съветски дипломати от България.

Нееднократно му е било обяснено, че това не може да стане ей по този начин просто, и просто тъй като Простото Киро желае да изгони всички съветски дипломати. И че би трябвало да има съществени причини за сходно деяние.

Простото Киро обаче крещял налудничаво: „ Не! Всеки един руснак на територията на България е разузнавач! “

Освен познавач. службите, всички съществени престижи и институции в страната три месеца са опитвали да вкарат в нормалност психопатийния мозък на премиера Простото Киро, обяснявайки му като на безумен, че сходен акт не може да бъде осъществен просто по този начин и без претекстове, единствено поради свирепото му русофобство.

Три месеца цялата властова страна се е борила с лудостта на Простото Киро с цел да го убеди, че сходен акт е гибелен и полуда.

На вманиачен човек обаче да обясняваш, че е вманиачен, е идея пердута.

Така се стига до през вчерашния ден, когато Простото Киро ЕДНОЛИЧНО И САМ РЕШАВА ДА ПРЕДПРИЕМЕ ДЕЙСТВИЕ за изгонването на съветски дипломати.

И го прави ВЪПРЕКИ СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ И ДАНС!!!

На всичкото от горната страна АФЕРА разкри, че по закон едно сходно решение наложително би трябвало да мине през засекретено съвещание на Министерски съвет.

Нашият наркоман Простото Киро обаче го е направил без да пита с цел да се подмаже на Байдън. Бил е спиран от служби, Външно министерство и кой ли не, само че през вчерашния ден скрито се е изцепил без да пита.

ИСТИНАТА Е, че в действителност преди 1 месец, под натиска на Простото Киро Външно министерство гони 30 съветски дипломати от България и тези „70“, които нощес оповести са цялостна неистина, следващата на този глупак – министър председател в оставка.

Това е невиждано деяние, което в никакъв случай не е предприемано от никоя друга страна в света.

Това лице би трябвало мигновено да бъде въдворено в Психиатрия.

Веселина Томова
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР