Бриджит Бардо е не просто икона в киното и модата,

...
Бриджит Бардо е не просто икона в киното и модата,
Коментари Харесай

Бриджит Бардо вече е на 89 - какво се случва с акрисата

Бриджит Бардо е не просто икона в киното и модата, а икона нацяло едно десетилетие. Танцува, пее, бунтува се, прави скандални мнения и сменя мъжете един след различен. Винаги обаче търси пристрастеността и се бори за животните. На 28 септември Бриджит Бардо навърши 89 години.

След десетилетия надалеч от светлината на прожекторите френската звезда подсети за себе си преди броени дни. Актрисата написа писмо, с което благодари на феновете си, които й изпратиха цветя, картички и дарове за 89-ия й рожден ден.

" Със сълзи на очи ви благодаря за стотиците писма, цветя и дарове, и за вашата благотворителност. Не мога да отговоря на всеки от вас, само че желая да знаете, че прочетох всичките ви писма и съм безпределно признателна! Вие ми дадохте смелостта и вярата, от които се нуждая за моите борби. Обичам ви вечно. Толкова добрина, деликатност и обич извършиха сърцето ми ", написа защитничката за правата на животните в писмото, публикувано от нейната фондация.

Бриджит Бардо се отдръпна от актьорска си специалност преди 50 години, с цел да заживее насаме във вилата си на Френската Ривиера. Преди броени дни обаче папараци издебнаха международната звезда, до момента в който ръководи автомобила си. Снимката бързо се появи на корицата на списание Paris Match.
 Бриджит Бардо, остров Реюнион и санкцията, която би трябвало да заплати актрисата поради тирада на ненавист
Бриджит Бардо и шестата й санкция

С какво ядоса френския съд

През юли френската актриса съумя да разтревожи почитателите си, откакто кола за спешна помощ бе извикана във вилата й в Сен Тропе. Тогава брачният партньор й Бернар д`Ормале изясни, че актрисата е дишала мъчно и лекари са й сложили кислородна маска. " Като всички хора на избрана възраст, тя към този момент не устоя на жегата ", разкри д`Ормале по това време, напомня Paris Match.

Бардо си остава знак на 50-те и 60-те години. Тя постанова разнообразни трендове в модата от носенето на бижута, до облекла и прически, както и носенето на бански с бикини на плажа. Клаудия Шифър, Кейт Мос, Диан Крюгер, Скарлет Йохансон и други я показват като свое ентусиазъм.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР