Брентън Тарант, който уби 50 души в две джамии в

...
Брентън Тарант, който уби 50 души в две джамии в
Коментари Харесай

Терористът Брентън Тарант е бил и в Гърция

Брентън Тарант, който умъртви 50 души в две джамии в град Крайстчърч, Нова Зеландия, е посещавал и Гърция. Той е бил в страната три пъти през 2016 година, заяви през днешния ден гръцкото Министерство на гражданската отбрана в официално съобщение, представено от Българска телеграфна агенция.

България, Турция, Хърватия и Унгария към този момент потвърдиха, че Тарант е обитавал на тяхна територия сред 2016 година и 2018 година Основната версия за пътуванията му е, с цел да учи борби сред християни и Османската империя.
50 станаха жертвите на нападението в Нова Зеландия Пълните детайлности за починалите към момента не са доказани обществено от управляващите
Гръцката полиция проверява кои места в страната е посетил тъкмо австралийският екстремист и възможните му контакти в Гърция. Южната ни съседка изследва всички негови телефонни диалози и покупки на територията на страната.
Терористът от Нова Зеландия спал в къща за посетители в Плевен Обвиняемият за офанзивите в Крайстчърч не е оставял послания на обектите у нас
Тарант е пристигнал за първи път в Гърция с полет от Истанбул на 20 март 2016 година Той е прекарал няколко дни на островите Крит и Санторини.
След това стрелецът от Нова Зеландия е влизал в Гърция още два пъти – с директни полети надлежно на 29 ноември и 10 декември 2016 година
https://btvnovinite.bg/bulgaria/teroristat-ot-nova-zelandija-spal-v-kashta-za-gosti-v-pleven.html

На оръжието, употребявано от Тарант при нападението в петък, била изписана гръцка дума, означаваща „ туркоубиец”, отбелязва „ Асошиейтед прес”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР