Брендън Хартли, който този сезон дойде за последните няколко кръга

...
Брендън Хартли, който този сезон дойде за последните няколко кръга
Коментари Харесай

Брендън Хартли: Не бях готов през 2010-а

Брендън Хартли, който този сезон пристигна за последните няколко кръга от календара в отбора на Торо Росо и в последна сметка получи спортно място за идващия сезон, призна, че през 2010-а, когато направи дебюта си във Формула 1, не е бил изцяло подготвен. Сега Хартли се усеща „ по-завършен " като водач и в положение да се изправи против най-хубавите на стартовата решетка.
Брендън получи първия си късмет през 2008-а, когато бе на 18 години. Тогава той направи тест с Ред Бул и през идващия сезон бе разгласен за публична запаса за отбора от Милтън Кийнс. В средата на 2010-а обаче отпадна от младежкия тим. В идващите няколко години Хартли не се съобщи и продължи да се състезава в други серии, доказвайки, че заслужава още един късмет.

" Тогава не бях подготвен. Изпитвам голямо почитание като хора като Макс Верстапен, които могат да дойдат в толкоз ранна възраст и да се оправят. Аз също получих този късмет, само че се оказа, че нямам нужния опит и може би поддръжка. Рухнах в несъответствуващия миг ", изясни Хартли.

" Научих доста от станалото и през днешния ден съм доста по-завършен като водач, в сравнение с когато бях на 18. Сега се оказа точният миг, а и човек продължава да се развива. Наистина, претърпях сложни моменти, само че тъкмо те те вършат по-силен, от тях се учиш ", добави водачът на Торо Росо.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР