Бременни сте от седмици или месеци, но все още не

...
Бременни сте от седмици или месеци, но все още не
Коментари Харесай

Как да запазите бременността си в тайна през първите месеци

Бременни сте от седмици или месеци, само че към момента не желаете никой да узнава за това, с изключение на може би най-близките ви. Независимо какви са аргументите, това е персонален избор и има метод да стане действителност и вашата загадка да се резервира допустимо по-дълго. Ето няколко трика, с които да прикриете, че фамилията ви се усилва.

Подходящо облекло

Нещата, които могат да ви издадат, че чакате дете са наедрелите гърди и порасналото коремче. Ето за какво е добре да носите по-свободни облекла. Забравете за прекомерно тесните облекла, късите поли и голеите деколтета. Много ярките цветове и облеклата на линии също не са добра концепция!

Как да откажете алкохол?

Жена, която отхвърля да пие, е бременна! Това е класика и съвсем всеки си го мисли! Но ето по какъв начин да се измъкнете от тази обстановка.

-Можете да кажете, че сте на диета, а алкохолът е нейн зложелател!

-Можете да кажете, че сте на антибиотици и лекарят ви е забранил алкохола!

-Можете да кажете, че през вчерашния ден сте прекалили с пиенето и по тази причина през днешния ден се въздържате

-Можете да кажете, че през днешния ден сте водач и би трябвало да карате всички


Как да откажете суши?

Нормално е бременната жена да не желае да яде сурова риба.. Но по какъв начин да откажете, в случай че преди сте яли?Например по този начин: Не ми е доста добре и по тази причина не желая да хапвам, тъй като няма да мога да усетя усета му.

Как да оправдаете носенето на ниски обувки

Изведнъж заменяте токчетата с равни обувки? Какво става, бременна сте? Не, просто напоследък краката в се подуват и ви болят и по тази причина имат потребност от отмора.

Как да обясните намаляването на кафето?

Бременната жена би трябвало да понижи кофеина. Можете да кажете, че имате проблеми със съня и по тази причина лекарят ви е предложил да намалите кафето.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР