Бременната Риана продължава да провокира с избора си на тоалети,

...
Бременната Риана продължава да провокира с избора си на тоалети,
Коментари Харесай

Бременната Риана облече `юрган`

Бременната Риана продължава да предизвика с избора си на тоалети, подчертаващи закръгленото ѝ коремче. Този път обаче тя хвърли всички в изненада с последната си фотосесия за "Вог ".

Певицата театралничи пред обектива за влиятелното издание, като на един от фрагментите e наметнала обемна пухкава дреха, която наподобява на юрган. Въпросният чудноват тоалет е палто - създание на Marc Jacobs.

На фрагмента тя е с панталон на Savage X Fenty и обичаните обувки на Кари от "Сексът и градът " - Manolo Blahnik.

На друга от фотосите обаче е единствено по... обеци и колие (Chopard и Boucheron).

В центъра на фотографията е нейният стомах, заобиколен от пяна и вода.

"Когато разбрах, че съм бременна, си дадох обещание, че няма да пазаря от магазини за бременни. Съжалявам, обличането е прекомерно занимателно! Няма да разреша тази част да изчезне, тъй като тялото ми се е трансформирало ", споделя тя пред "Вог ".

Риана споделя, че най-близкото до рокля за бременни, което приема, е точно дантелената къса рокличка на "Диор ". Малко преди шоуто Риана и стилистът ѝ Джахлил Уивър взимат решение да отстранен подплатата на дантелената коктейлна рокля, оставяйки я изцяло транспарантна.

Изпълнителката на Umbrella разкрива и дали бебето е било мечтано. "Не знам по кое време имам овулация или някакви такива нелепости! ", дава отговор тя.

Тя признава, че бебето не е било планувано, само че и че сигурно не са имали проекти против него. След това просто се появил пробата с две чертички и тя незабавно споделила прелестната вест с бъдещия баща A$AP Rocky.

Смелите 'бременни' визии на Риана провокират спорни реакции измежду стилните критици, доста от които показват възмущението си по отношение на разголения ѝ тип.

А на вас подхожда ли ви нейния жанр на обличане по време на бременността?

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР