Бременната Риана подчерта наедрялото си коремче в яркочервено облекло, докато

...
Бременната Риана подчерта наедрялото си коремче в яркочервено облекло, докато
Коментари Харесай

В дръзко яркочервено: Бременната Риана показа наедрялото си коремче

Бременната Риана акцентира наедрялото си коремче в яркочервено облекло, до момента в който излизаше от ресторант с нейния джентълмен A$AP Роки в Ню Йорк.

Pregnant Rihanna shows off her blossoming baby bump in a bold red ensemble as she steps out with A$AP Rocky
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Певицата, която към този момент е майка на наследник на 11 месеца, продължава да уголемява стилните си границите по време на бременността си. Тя акцентира изменящата ѝ се форма в тясна алена рокля, която беше съчетана с подобаващ панталон. Риана добави облеклото си с алена чанта на Gucci и ефектна сребърна огърлица.

Междувременно A$AP беше в черно яке и ярко сини дънки, до момента в който прекарваше времето си със зашеметяващата си другарка.

So y’all ready to admit Rihanna’s 2023 pregnant looks > 2022 pregnant looks?
— ᴹᴵᴹᴵ'ˢ ☈ᴱᴵᴳᴺ ᵂᴼᴺᵀ ᴸᴱ☥ ᵁᴾ (@TheMimiReign)
Тяхното появяване идва, откакто Риана направи голям намек за пола на нероденото си второ бебе, до момента в който пазаруваше неотдавна облекла в Ел Ей. Тя беше забелязана да преглежда пастелно розов плетен гащеризон, което демонстрира, че скоро ще посрещне момиченце.

Риана и A$AP Роки започнаха да се срещат през 2020 година и посрещнаха сина си през май предходната година. Тя разгласи втората си бременност през февруари, по време на шоуто на полувремето на Super Bowl.

Here is Rihanna’s full Superbowl performance while being pregnant in Hd
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР