Бременната Радина Кърджилова, която много скоро ще стане майка за

...
Бременната Радина Кърджилова, която много скоро ще стане майка за
Коментари Харесай

Бременна и сияеща: Радина Кърджилова съобщи много радостна новина

Бременната Радина Кърджилова, която доста скоро ще стане майка за повторно, съумя да пребори подлия ковид. Актрисата показа положителната вест в Инстаграм, като не скри своето голямо благополучие от този факт.

" Нямам самообладание да споделя с Вас! Току що ни се обадиха от ВМА, PSR тестванията ни с Деян са негативни! ПРЕБОРИХМЕ съдебна експертиза! ", написа половинката на Деян Донков и добавя:

" Сега към този момент с голямо неспокойствие чакаме най-голямото благополучие! Появата на мъничкия Йоан. Още един път благодаря на всички за топлите пожелания. Желая Ви здраве и мощ! ", гласи още написаното от Радина.

Виж още:

Припомняме, че при започване на март Кърджилова се болести с Covid-19, само че още по-притеснителен бе фактът, че тя е бременна в 9-ия месец. Радина споделяше със своите почитатели по какъв начин се усеща и мъчно ли прекарва вируса. " Ден 6 - Бавна и продължителна битка. Чакам безшумно и смирено мига, в който това ще бъде незадълбочен спомен и имам вяра, че най-хубавото следва ", показа по-рано актрисата, а малко по-късно тя разкри в различен пост, че болките понижават, а от температурата и кашлицата към този момент няма диря.

Междвруменно стана ясно, че Деян Донков обмисля опцията да стане дизайнер на облекла. " Аз съм дизайнер по душа и това е втората ми фантазия - да сътворявам облекла “, показа Донков, само че това би се случило, в случай че пандемията продължи още дълго време. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/radinakardjilova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР