Бременната приятелка на Гала – чаровната туркиня Зейнеб Маджурова, размахва

...
Бременната приятелка на Гала – чаровната туркиня Зейнеб Маджурова, размахва
Коментари Харесай

Смут в Nova: Известна репортерка пие бременна

Бременната другарка на Гала – чаровната туркиня Зейнеб Маджурова, размахва чаша вино в столичен ресторант.

Не е ясно дали русокоската от Бургас е пила от алкохола, само че се е снимала с него. И е пуснала фрагмента в профила си в една от обществените мрежи. „ Сигурно от поверие желае хората да мислят, че не е бременна, по тази причина се прави, че пие ”, считат почитатели на Зейнеб.

Както вестник „ Уикенд ” първи писа, тя е в очакване на първото си дете. Би трябвало да е към шестия месец на своята бременност, която обаче към момента не е оповестила обществено. Дали в миналото ще го направи, не е ясно.

Не е изключено да постъпи като синоптичката на Нова тв Никол Станкулова, която неотдавна роди момиченце. Тя отхвърли да приказва обществено за бременността си, от самото начало пускаше остарели фотоси, на които коремчето й не проличава.

А когато роди, малкия екран пусна публично известие за радостното събитие, без да се вършат никакви мнения по тематиката.

Знаем, че Зейнеб е избраница на милионерския наследник Стоян Балевски и от дълго време напираше за женитба с него. Сега, когато ще го подари с правоприемник, фантазията й сигурно ще се сбъдне.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР