Бременната Ели Гигова все още крие кой е бащата на

...
Бременната Ели Гигова все още крие кой е бащата на
Коментари Харесай

Американецът Робърт е забременил Ели Гигова

Бременната Ели Гигова към момента крие кой е бащата на бебето, което носи в утробата си. Близки до някогашната журналстка разкриха пред „ Уикенд ”, че мъжът до милионерската дъщеря се споделя Робърт и е американец, който работи в Брюксел.

Той е малко по-млад от милионерската наследница, само че това въобще не я тормози. Влюбените гълъбчета са се срещнали в Брюксел преди година и половина и съвсем незабавно са заживяли дружно.  Дъщерята на оръжейния необут Николай Гигов работи като помощник на евродепутата Емил Радев в столицата на Белгия, само че към този момент е излязла в майчинство.

Бившата тв водеща ще става майка в края на август или началото на септември, като единствено най-близките й хора знаят пола на бъдещото бебе. Двамата с половинката си не държат на подписа и за момента считат да живеят на фамилни начала, а откакто утихнат нещата с коронавирус пандемията, да вдигнат скъпа женитба, само че в стеснен кръг, издават от обкръжението им.
В момента щерката на Николай Гигов се е отдала на отмора и се приготвя за бъдещото раждане. Щерката на Николай Гигов, която постоянно е била доста дискретна за персоналния си живот признава пред приятелки, че най-накрая е срещнала мъжа, с който желае да сътвори семейство. Както „ Уикенд ” пръв заяви, избраникът на Ели заема висока позиция в НАТО, а татко му в миналото е бил военачалник в интернационалната организация. Гигова към този момент е водила Робърт в родината си и го е срещнала със фамилията си.

Елеонора, както е същинското име на хубавицата, е единственото дете на оръжейния необут Николай Гигов и брачната половинка му Жени, които са семейство към този момент повече от 40 години. „ Странно е, че запазихме фамилията си в този въртоп “ – споделя в едно от дребното си изявленията майката на Ели Гигова, която е най-хубавата й другарка. Милионерската брачна половинка избира живота в сянка, а дъщерята – в светлините на прожекторите, като едвам в последните години се скри от медиите и води тайно метод на живот в Брюксел.

Припомняме, че преди да се хвърли в обятията на Робърт, Ели изкара няколко бурни връзки с родни плейбои. Милионерската дъщеря имаше връзки с Петко Димитров, ресторантския необут Димитър Тодоранов и Николай Бареков, до момента в който той бе началник на ТВ7. Едва след тях Ели откри мъжа, който да я накара да желае семейство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР