Бреговата охрана на САЩ заяви във вторник, че е открила

...
Бреговата охрана на САЩ заяви във вторник, че е открила
Коментари Харесай

Бреговата охрана открива „предполагаеми човешки останки“ и отломки от имплозията на подводницата Титан

Бреговата защита на Съединени американски щати съобщи във вторник, че е разкрила „ спомагателни хипотетични човешки остатъци “ и това, което се счита за последното от отломките от подводницата Титан, който се взриви през юни в Северния Атлантик, до момента в който се спускаше, с цел да види останките на Титаник, убивайки всичките петима души на борда.

Отломките бяха превозени до пристанище в Съединени американски щати, където ще бъдат каталогизирани и оценени, сподели бреговата защита в известие за вести.

Човешките остатъци, които бяха „ деликатно извадени от отломките “, бяха „ превозени за разбор от медицински експерти от Съединени американски щати “, добави организацията.

води следствието на повода за имплозията благодарение на Канада, Франция и Обединеното кралство.

Бреговата защита сподели във вторник, че идната й стъпка ще бъде провеждането на взаимен обзор на доказателствата сесия с присъединяване на NTSB и интернационалните организации за разбор на отломките и ще последва това в даден миг с обществено чуване.

Следователите на MBI правят настоящ разбор на доказателства и разпити на очевидци, сподели бреговата защита.

На 18 юни подводницата Titan, която беше благосъстоятелност и се управляваше от OceanGate Expeditions, загуби контакт с Polar Prince, канадски проучвателен транспортен съд, към един час и 45 минути след пътуването си до останките на кораба. Титаник.

Преди да се открие, че подводницата се е взривила, в продължение на няколко дни бяха подхванати огромни интернационалните старания за търсене и избавяне заради лимитираното количество О2, което би имало на борда на подводницата, в случай че беше хваната под нея. повърхнина.

Въпреки това, на 22 юни бреговата защита разгласи, че подводницата е претърпяла „ пагубна загуба на барокамерата “ през приличните четири дни преди този момент, потвърждавайки, че отломките на Титан са били ситуирани на към 900 морски благи източно от Кейп Код, Масачузетс.

Загиналите при имплозията са основният изпълнителен шеф на OceanGate Стоктън Ръш, пакистанският предприемач Шахзада Дауд, неговият 19-годишен наследник Сюлеман, авантюристът милиардер Хамиш Хардинг и френският откривател Пол-Анри Наржеоле.

p> OceanGate спря всички интервенции при започване на юли. Компанията, която таксува 250 000 $ на човек за пътешестване на борда на Титан, беше предупреждавана за евентуални проблеми с сигурността от години.

Професионална комерсиална група през 2018 година предизвести, че пробният метод на OceanGate към дизайна на Титан може да докара до евентуално „ пагубни “ резултати, съгласно писмо от групата, получено от CBS News.

< p> При оповестяването на следствието си бреговата защита сподели, че ще изследва допустимо „ непозволено държание, непросветеност, немарливост, неумение или съзнателно нарушение на закона. “

— Ализа Часан, Ейми Пичи и Алекс Съндби способстваха за този отчет.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР