Бреговата охрана на САЩ съобщи, че са намерили доказателства за

...
Бреговата охрана на САЩ съобщи, че са намерили доказателства за
Коментари Харесай

Официално : Всички от екипажа на подводницата „Титан“ са загинали

Бреговата защита на Съединени американски щати заяви, че са намерили доказателства за имплозията на изчезналата подводница и са уведомили фамилиите и техните близки. Фирмата „ Оушънгейт “, която оперира подводницата „ Титан “ заяви, че пасажерите са мъртви и изрече съболезнования.

Ето го цялото изказване на компанията:
„ Смятаме, че нашият основен изпълнителен шеф Стоктън Ръш, Шахзада Дауд и синът му Сюлеман Дауд, Хамиш Хардинг и Пол-Анри Наржоле за жалост са починали.

Тези мъже бяха същински откриватели, които споделяха характерен авантюристичен дух и дълбока пристрастеност към проучването и опазването на международния океан. Сърцата ни са с тези пет души и с всеки член на техните фамилии в този драматичен миг. Скърбим за загубата на живота и насладата, която те донесоха на всички, които познаваха.

Това е извънредно печален миг за нашите отдадени чиновници, които са изтощени и надълбоко скърбят за тази загуба. Цялото семейство на OceanGate е надълбоко признателно на безбройните мъже и дами от голям брой организации на интернационалната общественост, които работиха толкоз старателно по тази задача.

Оценяваме техния ангажимент за намирането на тези петима откриватели и техните дни и нощи на неуморна работа в поддръжка на нашия екипаж и техните фамилии.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР