Бреговата охрана на САЩ издирва 39 човека, изчезнали след преобръщането

...
Бреговата охрана на САЩ издирва 39 човека, изчезнали след преобръщането
Коментари Харесай

Близо 40 души са изчезнали след преобръщането на лодка с мигранти край Флорида

Бреговата защита на Съединени американски щати търси 39 индивида, изчезнали след преобръщането край крайбрежията на Флорида на лодка, плаваща от Бахамите, натоварена евентуално с мигранти, съобщи АП.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 550
Активист на организацията " Добрия самарянин " избавил един мъж, хванал се за преобърнат кораб на към 45 благи (72 км) източно от Форт Пиърс. След това деятелят алармирал Бреговата защита, който подхванала търсене по море и въздух на двеста километрова зона. Студен фронт от събота е влошил времето в региона.

Мигрантите постоянно употребяват Бахамските острови за насочен пункт в опита си да доближат Флорида, нормално с претрупани и несигурни плавателни съдове. Хиляди хора са намерили гибелта си през годините по този рисков маршрут.

Повечето мигранти са от Куба и Хаити, само че в последно време има също колумбийци и еквадорци, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 550  Повече от 90% от арестуваните при опит да влязат у нас незаконни мигранти през 2021 година са мъже Повече от 90% от арестуваните при опит да влязат у нас незаконни мигранти през 2021 година са мъже  Мексиканските управляващи са записали над 3000 противозаконни мигранти за 48 часа Мексиканските управляващи са записали над 3000 противозаконни мигранти за 48 часа  Удар от незаконни мигранти на Автомагистрала Удар от незаконни мигранти на Автомагистрала " Тракия "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР