Бразилците за първи път в сряда видяха жената, която твърди,

...
Бразилците за първи път в сряда видяха жената, която твърди,
Коментари Харесай

Жената, обвинила Неймар в изнасилване, разказа подробности по ТВ

Бразилците за първи път в сряда видяха дамата, която твърди, че футболната суперзвезда Неймар я е нападнал полово в хотел в Париж. Откъси от телевизионно изявление с Н. Т. Мендес Де Суза, хипотетичната жертва, се излъчи единствено един час преди Неймар да излезе на терена за другарски мач сред националния тим на Бразилия и Катар (2:0) в столицата Бразилия.

"Имаше експанзия дружно с изнасилването ", сподели дамата в изявление, излъчено по мрежата SBT, заяви Агенция Франс Прес. Пълното изявление е планувано да се излъчи в понеделник.

Де Суза, която споделя, че работи като модел, признава, че в началото е харесвала Неймар и желала да прави секс с него.

Футболният мега-звезда й е платил самолетен билет, с цел да пътува от Бразилия и се е срещнал с нея в хотел в Париж.

„ Нещата се трансформираха трагично при първата ни среща “, сподели Де Суза. „ Той беше нападателен, напълно друг от момчето, което познавах от известията. Тъй като в действителност желаех да бъда с него, си споделих: Добре, ще се опитам да се оправя с това”.

„ След малко целувки и глезене той стартира да ме ударя... тогава стартира да ме боли доста, и аз го помолих да спре, тъй като ме боли ", прибавя дамата в изявлението. Според Де Суза, Неймар се е извинил, само че по-късно траял да я наранява, до момента в който вършат секс.

Неймар, който мина в Пари Сен Жермен от Барселона за рекордната сума от 222 милиона евро през 2017 година, написа в Instagram, че контролният мач с Катар е най-трудният в кариерата му "поради събитията ".

В последна сметка той игра единствено 20 минути в мача и напусна терена куцукайки, подкрепени от двама членове на екипа с мразовит пакет, обгърнат към глезена му.

Феновете се притесняват, че неприятностите на Неймар ще се отразят на представянето на тима им в идното континентално състезание Копа Америка на Южна Америка, на което Бразилия е хазаин и последно печели през 2007 година

Неймар, който упорства, че е почтен, разгласява видеоклип, в който се показва, че той е жертва на скрит план. В същото видео той разгласява и интимни известия от „ WhatsApp “, които споделя, че е получил от обвинителката си, на които тя лежи в леглото си гола до кръста./БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР