Бразилското крило на Лудогорец Рик Джонатан претърпя успешна операция в

...
Бразилското крило на Лудогорец Рик Джонатан претърпя успешна операция в
Коментари Харесай

Ас на Лудогорец бе опериран успешно в Португалия

Бразилското крило на Лудогорец Рик Джонатан претърпя сполучлива интервенция в Португалия, откакто скъса предна кръстна връзка на дясното коляно на една от тренировките на " орлите " по време на подготвителния им лагер в Турция.

Футболистът разгласява в обществените мрежи фотоси от болничното заведение, където бе опериран от светилото в тази област проф. Ешпрегейра Мендеш. Тежката травма евентуално ще извади Рик от терените до края на сезона.
 Голям удар за Лудогорец: състезател получи една от най-тежките травми във футбола Голям удар за Лудогорец: състезател получи една от най-тежките травми във футбола
" Тази заран ме оперираха и популярност Богу всичко мина сполучливо. Преди всичко бих желал да благодаря на Бог, жена ми, фамилията ми, другари и почитатели, които ми дадоха цялата си поддръжка. Благодарен съм на всеки един от вас, който отдели малко от времето си, с цел да ми пожелае положително възобновяване. Също по този начин благодаря на Лудогорец за цялата, поддържа, която ми оказа. 

Сега е време да се съсредоточа върху възобновяване, ще отделя това време, с цел да се погрижа за себе си физически и душевен. Обещавам да се върна скоро! ", написа Рик Джонатан в " Инстаграм "

View this post on Instagram
A post shared by RICK (@rickjhonatan)

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР