Бразилският ясновидец Жуселино Нобрега да Лус е предрекъл смъртта на

...
Бразилският ясновидец Жуселино Нобрега да Лус е предрекъл смъртта на
Коментари Харесай

Бразилски ясновидец предрекъл смъртта на алпиниста Боян Петров, написал му писмо

 Бразилският ясновидец Жуселино Нобрега да Лус е предсказал гибелта на фамозния ни планинар Боян Петров. Това съобщи самият той по време на среща-разговор в Българска телеграфна агенция през вчерашния ден. Нобрега да Лус е прочут с точните си предсказания, които отдава на оракулски сънища и математически калкулации. Така той е познал за злополуката в Чернобил, пожарът в Нотр Дам и доста други събития.

На 6 април 2017-а той изпраща писмо до Петров с предизвестие какво ще се случи година по-късно, като даже показва точните координати на маршрута му.

" На Шиша Пангма е доста мъчно да се оцелее и за вас, като човек с диабет и прекаран рак, ще бъде доста мъчно всичко да приключи сполучливо, в случай че отидете и на 3 март 2018 година - може да пострадате от неприятното време и да стане трагичен случай с вас. При вашето избавяне планинските катерачи ще открият единствено някои " подозрителни предмети “ покрай Камп 3 на височина към 7300 м, които ще се окажат камъни и скали.

Ще се изложите на огромен риск да изгубите живота си там заради дефицит на О2. Ще се загубите сред 7350 до 7620 м и тялото ви ще остане на планината Шиша Пангма в някаква пещера наоколо “, гласи част от писмото.

По време на срещата през вчерашния ден Жуселино предизвести, че през идващите години ни чакат климатични промени. Градусите освен в България, само че и по целия свят, може да надминат 60º. По негови думи, тези климатични промени водят до " доста заболявания и паразити, които ще атакуван индивида “. Според Нобрега да Лус би трябвало да засаждаме нови дървета, с цел да може паразитите да се върнат там.

Голям проблем е и боклукът, който изхвърляме.

" До 2038 година на Земята ще сме 13-14 милиарда души и хранителното произвеждане няма да стигне за всички. Още през 2026 година ще има дефицит на храна.

Ще трябват две планети, които да поддържат нашата “, показа още той.

Що се отнася до други събития в България, Нобрега да Лус предизвестява, че на 17 февруари 2021 година може да се реализира атентат против наш политик в София. Ще гръмне бомба, само че ще има и престрелка, заради което ще има доста потърпевши. " По целия свят има доста терористични кафези. Във Франция те са 1200, в България има 300. Една клетка се състои от сред един и 10 души. “, разясни той.

На 17 ноември 2024 година пък бразилецът предвижда промяна на българското държавно управление и голяма политическа смяна. На власт ще пристигна партия с десни възгледи, която още не е основана.

" Аз нямам нищо срещу политиците. Моята визия е математическа, не политическа, безапелационен е той. Междувременно икономическата положение на страната ни ще се утежнява до 2025 година, когато се чака стабилизация.

В международен мащаб Жуселино планува Европейският съюз да бъде погубен, до 2042 година Белгия да се раздели на две елементи, бежанската рецесия ще продължи, огромен спор сред Турция и Сирия и нов президент на Русия през 2026-а.

През 2040 година пък сред Европа и страна от Америка ще избухне нуклеарен спор, който може да докара до Трета международна война.

Жуселино Нобрега да Лус, който се слави като нравствен ментор на принцеса Даяна и я е предизвестил за " атентата против нея “ с точна дата и час, приказва и за извънземните. Според него от дълго време има срещи с тях, само че първият формален контакт ще бъде през 2060 година

Десетилетие по-късно пък към този момент няма да има медикаменти, а хората ще бъдат изследвани и диагностицирани за заболявания от специфична машина, като лекуването ще се прави със специфични лъчи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР