Бразилският плеймейкър на Ливърпул Филипе Коутиньо най-вероятно ще започне като

...
Бразилският плеймейкър на Ливърпул Филипе Коутиньо най-вероятно ще започне като
Коментари Харесай

Коутиньо се завръща за Ливърпул във Висшата лига - Футбол свят - Англия



Бразилският плеймейкър на Ливърпул Филипе Коутиньо най-вероятно ще стартира като титуляр за „ червените” при семейството на Бърнли във Висшата лига в събота. За това загатна мениджърът на отбора Юрген Клоп на постоянната си конференция преди срещата.

След трансферната драма през лятото, Коутиньо изигра първия си мач през сезона в сряда, когато се появи като запаса против Севиля при равенството 2:2 във Висшата лига.

Ливърпул не съумя да си върне на Севиля

„ Сега не е моментът да приказвам за стартовия състав за на следващия ден, само че той би трябвало да бъде готов”, разяснява Клоп във връзка физическото положение на бразилеца.

„ Беше прелестно по какъв начин го одобри публиката в мача против Севиля. Никой не бе сигурен на 100% за това какво ще се случи, само че съм в действителност благополучен, че бяхме, като ливърпулско семейство, задоволително съобразителни да го създадем по този метод, Мисля, че това бе добре за него”, сподели още той.

„ Той тренира извънредно в последните тренировки откогато се завърна. Разбира се, играта му против Севиля не бе съвършена, само че когато се завръщаш след дълго неявяване е по този начин. Това му оказа помощ на него, както и на нас и съм сигурен, че той е готов”, добави Юрген Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР