Бразилският писател Паулу Куелю поднесе извинения от името на страната

...
Бразилският писател Паулу Куелю поднесе извинения от името на страната
Коментари Харесай

Паулу Куелю се извини на Франция от името на бразилския президент

Бразилският публицист Паулу Куелю сервира извинения от името на страната си на френския президент Еманюел Макрон, оповестява France 24. През последната седмица Макрон бе въвлече в замяна на реплики с бразилския президент Жаир Болсонаро.

Двамата си размениха нападки, поради пожарите в Амазония.

Болсонаро даже насочи хапливи реплики към брачната половинка на Макрон – Бриджит. Представили на неговия кабинет пък излизаха с изказвания в обществените мрежи, в които непосредствено обиждаха френския президент.

Президентът на Бразилия обиди брачната половинка на Еманюел Макрон и стана ужасно

„ Аз хиляди пъти апелирам за опрощение. С това видео желая да помоля за опрощение моите френски другари, френския президент и неговата брачна половинка.

Това е една, бих споделил истерична рецесия от страна на бразилския президент към френската страна. Виждате какво става с Амазония, а държавното управление не разполага с никакъв мотив и единствено отхвърля и приказва какво ли не, с цел да не поеме своята отговорност “, съобщи Коелю в обществените мрежи.

Нападнаха грубо френския президент: Макрон е глупак и глупак

Самият Макрон отхвърли обвиняванията на бразилския държавен глава и пожела на Бразилия да има по-добър президент. Болсонаро пък отхвърли препоръчаната му финансова помощ за Амазония от Г-7.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР