Бразилският нападател Роналдо използва профила си в социалните мрежи, за

...
Бразилският нападател Роналдо използва профила си в социалните мрежи, за
Коментари Харесай

Роналдо на тръгване от Левски: Благодарен съм на Бог, че ми позволи да играя в клуб с такава история

Бразилският нападател Роналдо употребява профила си в обществените мрежи, с цел да " се сбогува " с тима на Левски и " сините " последователи, откакто през днешния ден бе доказан прехвърлянето му в съветския Ростов.

На потегляне от " Герена " 23-годишният футболист показа, че е " изживял неповторими моменти " в България и благодари за шанса да играе за клуб " с такава история " и голяма почитател база, която по негови думи го е " омагьосала " през цялото време.

Ето и какво написа Роналдо:

" Благодаря ти доста Левски!!

Днес се сбогувам с Левски София!

Един от най-големите клубове в България, клуб, който отвори порти за мен, одобри ме добре пристигнал и в който научих доста, който ми даде опция да изживея неповторими моменти и незабравими благоприятни условия.

Благодарен съм на Бог, че ми разреши да играя в клуб с такава история и за всичко, което претърпях с тези играчи и експерти. Благодаря и на тази голяма и буйна почитател база, която ме омагьоса през цялото време!

Много благодаря на всички за поддръжката и триумф на целия тим!

Благодаря доста, ПФК Левски!

Само Левски! "

Роденият в Рио де Жанейро нападател дойде в Левски преди старта на сезон 2022/23, а за година и половина със " синия " екип бразилецът изигра 66 мача и означи 12 гола във всички шампионати.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР