Бразилският нападател Евандро Да Силва вече е футболист на ЦСКА,

...
Бразилският нападател Евандро Да Силва вече е футболист на ЦСКА,
Коментари Харесай

ЦСКА се подсили с нов нападател

Бразилският нападател Евандро Да Силва към този момент е футболист на ЦСКА, осведоми формалният уебсайт на клуба. Правата му бяха изплатени от Коритиба и през днешния ден прехвърлянето беше финализиран.

21-годишният голмайстор е бил част от разширения състав на мъжкия народен тим на Бразилия за международните квалификации с Еквадор и Колумбия. Тогава той е извикан от новоназначения селекционер Тите. Преди това нападателят се е подготвял с отбора за Олимпийските игри в Рио де Жанейро паралелно до Неймар.

До тези повиквателни се стига, откакто Евандро изиграва мощен дебютен сезон в Коритиба, като единствено за месец отбелязва 4 гола в 6 мача. В ЦСКА Евандро ще носи фланелката с номер 10.

Днес футболистът се включи в заниманието на отбора въз основата в Панчарево и ще бъде разполагаем на Нестор Ел Маестро за дуела от третия кръг на Първа лига против Дунав, който е в неделя (5 август) от 20:45 часа на " Армията ".

" За първи път ще играя отвън бразилското състезание и се надявам бързо да се приспособявам към ситуацията и да бъда потребен на тима. Радвам се, че тук има мои сънародници, които ще ми оказват помощ да привикна с живота в България. Ще дам всичко от себе си, с цел да допринеса за триумфите на ЦСКА ", показа първите си усещания от ЦСКА бразилският нападател.

Междувременно треньорът Нестор Ел Маестро дефинира група от 18 футболисти за гостуването на Адмира Вакер. Реваншът от втория квалификационен кръг на Лига Европа е в четвъртък (2 август) от 20:00 часа българско време (19:00 часа австрийско) на " Бундесщадион Зюдщат ".

Групата за мача: Витаутас Черниаускас, Данте Стипица, Борис Секулич, Стивън Перейра, Божидар Чорбаджийски, Пламен Гълъбов, Жеферсон Телес, Ангел Лясков, Александър Дюлгеров, Валентин Антов, Жанио Бикел, Рубен Пинто, Едвин Джеси, Жоржиньо, Тонислав Йорданов, Тиаго Родригес, Кирил Десподов, Мауридес.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР