Бразилският модел Сузи Кортес разкри, че бившият футболист на Барселона

...
Бразилският модел Сузи Кортес разкри, че бившият футболист на Барселона
Коментари Харесай

Бразилски модел разкри: Пике ми пращаше голи снимки и ме питаше колко ми е голямо дупето

Бразилският модел Сузи Кортес разкри, че някогашният футболист на " Барселона " Жерар Пике ѝ изпращал голи фотоси, до момента в който още е бил дружно с Шакира.

„ Той ми изпращаше фотосите си непосредствено, без никакво преиначаване. Единствените футболисти от " Барселона ", които в никакъв случай не ми насочиха неприлични оферти, бяха Меси и Коутиньо. Двамата са примерни съпрузи, които изпитват почитание към половинките си. Относно Пике... Шакира не го заслужаваше “, разяснява моделът за изданието " El diario de NY ".

Когато се прибирах в Бразилия, всеки ден ми пишеше в Инстаграм, питаше ме по кое време ще се върна в Европа, питаше ме какъв брой ми е огромно дупето и постоянно подмяташе, че ревнува от възхищението ми към Меси, описа още Кортес.

Тя описа, че е била другарка с някогашния президент на Барселона Сандро Росел и когато Пике схванал, му изискал номера ѝ и незабавно ѝ пратил известие. Това се случило в интервала сред 2016 и 2018 година

Досега в никакъв случай не съм разказвала тази история поради уважението, което имам към Шакира, само че защото към този момент не са дружно, мога да споделя всичко, което знам и което ми се случи. Той ми изпращаше голи фотоси, само че аз не ги отварях. Дори ми предложи частния си аероплан, с цел да се срещнем в Лондон. Според мен дейностите му са симптом на пренебрежение по отношение на брачната половинка и фамилията му, добави още моделът.

По думите  на няколко пъти го е молила да спре да се занимава с нея и да обърне повече внимание на фамилията си.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР