Бразилският ляв защитник на ЦСКА Жеферсон даде интервю пред бразилската

...
Бразилският ляв защитник на ЦСКА Жеферсон даде интервю пред бразилската
Коментари Харесай

Нов в ЦСКА: Искам да стана шампион и идол в този велик клуб

Бразилският ляв бранител на ЦСКА Жеферсон даде изявление пред бразилската версия на медийния колос ESPN. Бранителят споделя задоволството си да играе на “Българска армия”. Той е избрал предлагането от България поради амбициозния план и упоритостта на клуба да играе в Шампионската лига или Лига Европа.

“Кариерата ми се развива, както аз желая. Приех това предизвикателство и съм благополучен. Феновете са въодушевени, а това е най-важното. Пристигнах с огромно самочувствие в България. По принцип почитателите не ни стопират на улицата, само че когато съм с Фернандо Каранга е друго. Хората го познават.
На формалното показване обаче последователите скандираха моето име. Те са удовлетворени, че в тима им играе национал на Бразилия. Това, че ме харесват, е доста значимо за мен”, допълна Жеферсон.

Той споделя и забавна преживелица от първите си дни у нас. Заедно с мениджъра си той посетил прочут столичен ресторант, а когато пристигнало време да желаят сметката им било казано, че не дължат нищо, тъй като почитатели, които са го разпознали, щели да я оправят.

“Имам контракт до юни 2020 година. Искам да стана първенец и кумир в този популярен клуб и по-късно да отида в по-голямо състезание в Европа”, приключва наследникът на Антон Недялков.

“Меридиан Мач”
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР