Бразилският футболист на Аякс Антони разкри, че иска да се

...
Бразилският футболист на Аякс Антони разкри, че иска да се
Коментари Харесай

Антони настоял да бъде продаден

Бразилският футболист на Аякс Антони разкри, че желае да се раздели с тима от Амстердам, откакто оттова не са почели неговото предпочитание да бъде продаден.

В изявление пред италианския публицист Фабрицио Романо Антони разкри, че е декларирал желанието си да напусне нидерландския клуб още през месец февруари, само че оттова настойчиво се пробват да го задържат и до през днешния ден.

Преди няколко дни даже Аякс отхвърли оферта на стойност 90 милиона евро, която изпратена от Манчестър Юнайтед за фланговия футболист. Именно " алените дяволи " са считани за клуба с максимален интерес към бразилеца.

" Не апелирам Аякс да ме освободи, а да ме продаде за най-високата сума в историята на Ередивизи. От февруари упорствам за това, с цел да имат време да ме заместят. Искам ново предизвикателство. През последните месеци организирах диалози с управлението и даже получих предложения за нов контракт. Бях явен, че желая да си потегли. От Аякс отхвърлиха голяма сума, като използваха аргумента, че имат единствено пет дни да ми намерят заместител ", съобщи Антони.

Бразилецът дойде в Амстердам от отбора на Сао Паоло през февруари 2020 година, като от този момент насам е изиграл общо 82 дуела с екипа на Аякс, в които е осъществил 25 гола.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР